Login    Register    Thursday, May 23, 2019      Search  
Partneri Quad-a
 
 
 
 
 
 

VERZIJE

DataLab PANTHEON™ RT

Retail — namenjen mikro trgovačkim uslužnim preduzećima

Programski paket DataLab PANTHEON Retail (RT) je najjednostavnija licenca, koja sadrži podršku isključivo praćenju POS mestima. Licenca je namenjena preduzećima koja bi željela pratiti izdane račune, pripremiti podatke za zaključak blagajne i obaviti prijeme. U licenci DataLab PANTHEON Retail (RT) je uključen i DataLab OTOS – proizvod za automatsku izmenu podataka među poslovnim jedinicama. Licencu Pantheon RT možemo kombinovati sa jednim između ostala tri paketa (SE, ME ali MF). To znači, da za određivanje broja licenci od celokupnog broja mesta u preduzeću oduzmete POS mesta, koja licencirate sa paketom Pantheon RT, ostala mesta možete licencirate sa jednim od sledećih paketa DataLab Pantheon – SE, ME ili MF.

DataLab PANTHEON™ SE

Small Enterprise — namenjen malim trgovačkim, uslužnim i proizvodnim preduzećima

Programski paket DataLab PANTHEON small enterprise (SE) je licenca namenjena manjim preduzećima. DataLab PANTHEON small enterprise (SE) je rešenje za manja preduzeća, koja su se sposobna prilagoditi posebnim poslovnim zahtevima i potrebi po prilagođenom rešenju. Preduzeću nudimo potrebnu funkcionalnost bez troškova razvoja i dugih sati uvođenja, koja su inače povezana sa vlastitom programskom opremom preduzeća ili programskom opremom koja je pisana preduzeću "na kožu".

DataLab PANTHEON™ ME

Medium Enterprise — namenjen srednjim i većim trgovačkim i usližnim preduzećima

Programski paket DataLab PANTHEON medium enterprise (ME) je licenca namenjena srednjim i velikim preduzećima. DataLab PANTHEON medium enterprise (ME) je rešenje za srednja i velika preduzeća, koja su sposobna ugoditi posebnim poslovnim zahtevima i potrebama po prilagođenim rešenjima. Preduzeću nudimo potrebnu funkcionalnost bez troškova razvoja i dugih satova uvođenja, koji su uopšteno povezani sa vlastitom programskom opremom preduzeća ili programskom opremom koja je pisana preduzeću "na kožu".

DataLab PANTHEON™ MF

Manufacturing — namenjen srednjim i velikim proizvodnim preduzećima

Programski paket DataLab PANTHEON manufacturing (MF) je licenca namenjena proizvodnim preduzećima. DataLab PANTHEON manufacturing (MF) je rešenje za proizvodna preduzeća, koja su sposobna prilagoditi se posebnim poslovnim zahtevima i potrebi po prilagođenom rešenju. Preduzeću nudimo potrebnu funkcionalnost bez troškova razvoja i dugog vremena uvođenja, koje je obično povezano sa vlastitom programskom opremom preduzeća ili programskom opremom koja je pisana preduzećima "na kožu".