Login    Register    Thursday, May 23, 2019      Search  

Akcije


Poručite u WEB SHOP-u
 

  Licencirani distributer 
Kaspersky Lab 
QUAD d.o.o.

pogledajte cenovnikInfo kiosk II štedi Vaše dragoceno vreme i pruža željene servisne, turističke, kulturne, zabavne, zdravstvene i mnoge druge informacije i usluge. Info kiosk II je višestruko primenljiv uređaj. Može biti pozicioniran na visoko frekventnim lokacijama kao što su: ustanove, organi uprave, bolnice, obrazovni objekti, recepcije firmi, autobuske i železničke stanice, aerodromi, telekomunikacioni i Internet provajderi, sajmovi, holovi kongresnih centara, hoteli, turističke agencije, banke, počte, bioskopi, pozorišta...

Pored nalaženja bitnih informacija, sa Info kioska II možete poslati SMS, e-mail. Jedna od bitnih funkcija info kioska je mogućnost reklamiranja usluga. Kiosci na javnim mestima, pružaju novu dimenziju reklamiranja, sublimirajući najbolje osobine indoor i outdoor medija, direktnog mailinga, štampanih i Internet reklama. Ovakav vid advertajzinga, je veoma efektan i rentabilan i doprinosi da Vaša reklama bude primećena na najkvalitetnijem mogućem nivou.

Touch screen tehnologija je osnova uredaja koji Vam predstavljamo.

Naš odsek za razvoj je krajem avgusta 2002. godine završio projektovanje, dizajniranje i izvođenje touch screen baziranog uređaja pod nazivom "Infokiosk II". Mašina koju smo predstavili na sajmu Comexpo 2003, ima prvenstveno informativnu namenu. Međutim, sa dodatkom periferija ovakav pult može imati najrazličitije primene. Naravno, moguće su i varijacije u dimenzijama, bojama i oblicima.

Jedna od glavnih osobina ovakvih uređaja je da štede vreme, minimizuju broj radnika koji služe za davanje informacija i usluga i eliminišu mogućnost greške. Drugim rečima, značajno utiču na smanjivanje budžeta informativnih sektora i povecanja efikasnosti.