Login    Register    Thursday, May 23, 2019      Search  

Poručite u WEB SHOP-u
 

  Licencirani distributer 
Kaspersky Lab 
QUAD d.o.o.

pogledajte cenovnikERP KONSALTING

Implementacija Pantheon-a, konsalting i podrška

Pantheon™ je poslovno-informacioni ERP sistem, koji pruža kontrolu nad svim poslovnim procesima u preduzeću. Rešenja su prilagođena potrebama korisnika i omogućavaju  optimizaciju poslovanja u svakom preduzeću, bez obzira na njegovu veličinu ili delatnost.

Bez obzira na delatnost Pantheon™ ujedinjuje sve poslovne procese u preduzeću. Sve opšte funkcije, od planiranja proizvoda do konačne izrade, preko prodaje i izrade analiza možete da pratite na jednom mestu.

 

WEB DEVELOPING

Razvijanje Web portala i web sajtova


   Razmišljate o web sajtu?Treba vam veb sajt koji može lako da se menja, članci da se dodaju, sadržaj da se manipuliše bez angažovanja web mastera ili nekog stučnjaka, da možete vi da menjate sadržaj bez ikakvog programerskog znanja?Quad može u svemu tome da vam izadje u susret, sa još mnogo toga. Od dobrih prezentacija vaše firme na internetu do ozbiljnog elektronskog poslovanja.

Pogledajte naše web pakete

registrovani SIS partner

 

 

SEO KONSALTING

Bolji rang na InternetuIskoristite pun potencijal vašeg web sajta, obratite se nasem SEO konsalting timu u uživajte u plodovima koje daju dobra rang mesta na velikim pretraživačima Google , Yahoo, Bing i drugi